El centre comercial de Cornellà-El Prat, va acollir dissabte aquesta cantada, organitzada per la Xarxa de Cornellà per la República

El passat dissabte 14 de desembre, un centenar de persones ha realitzat una cantada improvisada en el centre Comercial Splau convocat per la Xarxa de Cornellà per la República.

L’objectiu de l’acció era el de “denunciar la situació política i de repressió que aplica l’estat espanyol amb els presos i preses polítiques després de la dura sentència i les diferents intervencions policials contra  més de 40 persones que ens aquests moments es troben complint condemna o en diferents processos judicials”, segons van expressar en un comunicat públic.

Durant la cantada, es van realitzar diferents crits a favor de la llibertat dels presos i preses, que van ser secundats per diverses de les persones que en aquell moment estaven realitzant les seves compres nadalenques en el centre comercial.

La cantada es va realitzar en un to pacífic i amb la comprensió i seguiment de les persones que van prestar especial atenció als cartells de denúncia que es mostraven així com a les bufandes, barrets i símbols de color groc que  portaven les persones assistents.

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here