En aquesta ocasió posaran en escena El Trencanous, un clàssic nadalenc

El Ballet de Moscou torna a Gavà en la seva gira d’hivern per a presentar una vegada més un gran clàssic de la dansa, ‘El Trencanous’. Serà el 2 de gener, a les 19 hores, a l’Espai Maragall.

La visita del Ballet de Moscou i la representació de ‘El Trencanous’, el ballet més representat per aquestes dates en teatres de tot el món, ha aixecat força expectació a la ciutat, com ja ho va fer en el seu dia amb la representació del “Llac dels cignes”, i a dia d’avui la pràctica totalitat d’entrades estan exhaurides.

Des de fa trenta anys el Ballet de Moscou ha tingut l’afany de fer arribar la dansa clàssica a tots els racons, i fer-la el més accessible possible.

El Ballet de Moscou compta amb un repertori extens on destaquen títols com ‘El Llac dels Cignes’, ‘El Trencanous’, ‘La Bella Dorment’, ‘El Somni d’una Nit d’Estiu’ i les seves últimes produccions: ‘Carmen’, ‘El Quixot’ i ‘Romeo i Julieta’.

La companyia porta en aquesta ocasió un gran nombre de ballarins joves, promeses de la dansa russa, encapçalats per Olena Antsupova i Aleksandr Petrichenko que captiven al públic transmetent emotivitat i la tècnica més depurada de l’escola russa, interpretant en aquesta ocasió un conte fantàstic convertit en obra mestra del ballet.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here