Amb un pressupost de gairebé 200.000 euros

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha començat els treballs per a la construcció d’un nou pavelló que servirà per a la pràctica de la gimnàstica esportiva i artística.

El nou pavelló es construeix annex a l’actual complex esportiu l’11 i compta amb un pressupost de gairebé 200.000 euros.

Les instal·lacions donaran resposta a les demandes i peticions de les famílies dels nens i les nenes que fan aquesta pràctica esportiva a la ciutat i que actualment ho fan a una nau de la zona industrial de Camp Llarg.

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha assegurat que la posada en funcionament de la instal·lació donarà resposta a “les demandes actuals i futures” i ha afegit que “aquesta és una mostra més de donar solucions a demandes dels veïns”.

Les instal·lacions tindran una superfície de 600 metres quadrats i l’espai necessari per a la pràctica d’aquesta disciplina esportiva.

El projecte preveu l’habilitació d’una fossa, que s’omplirà de petites peces d’escuma, que permetrà treballar les acrobàcies de major dificultat dels aparells de terra, salts, paral·leles i barres.

El futur pavelló tindrà l’espai reglamentari per col·locar tots els aparells de competició dels que disposa l’Associació Esportiva Sant Andreu de la Barca (AESAB).

Actualment aquesta entitat compta amb 277 joves que practiquen aquest esport i 9 entrenadors.

Font: Aj. Sant Andreu de la Barca

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here