En total 8 milions d’euros a Catalunya, entre dos venedors de Barcelona i el Prat de Llobregat, que van vendre el número 07911 premiat i han repartit 4 milions d’euros cada un

El primer premi de l’Extra de Nadal de l’Once ha deixat aquest dimecres 8 milions d’euros a Catalunya, repartits a parts iguals entre Barcelona i el Prat, al Baix Llobregat.

A Barcelona ha estat Marina de Julián que fa 10 anys que ven el cupó, i un any i mig que ho fa alquiosc del CAP de Maragall, on ha repartit 4 milions d’euros pel número 07911, que casualment acaba en onze.

“Estic molt contenta i emocionada per haver donat un premi tan gran, que, a més a més, ha estat molt repartit al barri.”

La Marina ha venut 10 cupons premiats amb 400.000 euros cadascun, i creu que s’ha repartit molt.

“Estic casi convençuda que el premi s’ha venut d’un en un, i sobretot a gent gran que té una pensió molt justeta i que de la seva pensió depenen fils que estan a l’atur, els nets… i de veritat a gent que li fa molta falta. Estic molt contenta.”

La Marina és sordcega i ha aprofitat per recordar la feina que fan tots els col·lectius que integren l’ONCE, i la tasca social de l’organització.

“Hem de posar molt més esforç per comunicar-nos amb la gent, per arribar a la gent. Per a mi és molt important que gràcies a aquesta gent que cada dia compra el cuponet i que nosaltres tenim un espai la societat perquè som autònoms, poder repartir el premi amb la gent que ho necessita.”

Quatre milions al Prat

L’altre quiosc afortunat està a l’avinguda Verge de Montserrat, al Prat de Llobregat. Aquí han tocat 4 milions més d’euros. El venedor des del 2010 és el David Higuera, que és sordmut. El David ha venut 10 cupons més amb aquest mateix premi.

El sorteig d’aquest dimecres ha repartit 23 milions d’euros a tot l’Estat, 8 dels quals a Catalunya. Durant el 2019, els premis de l’organització de cecs han deixat més de 80 milions d’euros a Catalunya.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here