L’astròleg Sadurní, els patges reials i els seus ajudants instal·laran el tendal màgic davant de l’Àrea de Serveis a la Persona

Sant Joan Despí s’acosta a la recta final de les festes nadalenques amb una de les propostes més esperades pels nens i les nenes, l’arribada de Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar el proper 5 de gener. Abans, però, els infants han tingut les darreres notícies sobre l’arribada màgica de la mà de l’astròleg Sadurní, l’emissari dels Reis d’Orient a Sant Joan Despí, que ha obert les portes de casa seva, a la Torre de la Creu, els dies 28, 29 i 30 de desembre. Aquest any, 2.899 persones han visitat la casa d’en Sadurní on han pogut fer un itinerari per la casa i descobrir tot un món màgic amb la col·laboració dels ajudants d’en Sadurní que han aprofitat la visita tan especial per explicar els infants com n’és d’important reciclar i cuidar el planeta i el medi ambient.

Lliurament de cartes als patges

I després de la visita a la casa, els dies 3 i 4 de gener arriba el moment de lliurar les cartes als patges reials i els seus ajudants perquè aquests li facin arribar a Ses Majestats. El tendal màgic estarà ubicat els dies 3 i 4 de gener, de 17.30 a 20 hores, davant de l’Àrea de Serveis a la Persona (av. de Barcelona, 41).  Allà, els petits i petites podran fer l’entrega de la carta, rebre les darreres notícies sobre els Reis Mags gràcies a l’astròleg Sadurní i, molt important, participar en un taller per elaborar l’element màgic que han de portar el dia de la Cavalcada per facilitar l’arribada de Ses Majestats. Per fer més distesa i divertida l’espera hi haurà una carpa on es poden pintar la cara, jugar amb miralls que deformen el cos així com gaudir amb espectacle de màgia de prop.

Accés inclusiu per a persones amb discapacitat

Aquest any, l’Ajuntament de Sant Joan Despí ha incrementat les propostes amb accés inclusiu perquè tothom pugui gaudir en igualtat. Així, les persones amb discapacitat que vulguin participar en aquesta activitat poden posar-se en contacte amb el Departament de Cultura (bé a través de correu electrònic o per telèfon) per reservar l’horari d’accés i informar-se de l’espai habilitat. Per participar-hi cal presentar la targeta de discapacitat i el DNI. També es reservaran espais inclusius durant l’arribada dels Reis (5 de gener, 17.15 h, esplanada central del parc de la Fontsanta) i durant l’entrega de la clau Ses Majestats (5 de gener, 21 h, aproximadament, Centre Jujol-Can Negre).

Font: Aj.Sant Joan Despí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here