Miguel Angel Ibáñez ha hagut de demanar disculpes després d’haver-se precipitat en jutjar a la diputada de Catalunya En Comú Podem, Aina Vidal, que no va poder assistir a la primera votació del ple d’investidura al Congrés dels Diputats perquè estava malalta.

Ibáñez va publicar, desconeixent els motius pels quals Vidal no havia acudit al ple, el següent twit: “Si ya sabe que pasado mañana asistirá… será ¿Dominguitis? ¿Cabalgata de Reyes Magos?” Aina Vidal, hores després, va fer públic un comunicat en el que explicava que tenia càncer, “un de raro, estès i agressiu” i que per aquest motiu havia sigut baixa al ple.

https://twitter.com/AinaVS/status/1213922153864843265?s=20

Passades bastantes hores i davant l’allau de crítiques que ha rebut a les xarxes, Ibáñez s’ha vist obligat a demanar perdó i a borrar el tuit. El diputat de Cs ha publicat el següent:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here