La pilot baixllobregatina Laia Sanz (KTM) ha assegurat que sortir des de tan enrere en la tercera etapa de l’Ral·li Dakar, després de la dura caiguda de dilluns, ha complicat el seu paper a la cursa, ja que la “pols estàtica” i la “poca visibilitat” han condicionat la seva actuació i l’han fet estar menys “concentrada”

“A l’acabar ahir en 38a posició, avui m’ha tocat sortir molt enrere i ha estat una dificultat, perquè els primers 100 quilòmetres han estat en canons, amb la pols estàtica i molt poca visibilitat. Fins i tot he hagut de parar diverses vegades perquè no veia res, a més eren pistes ràpides en les que en condicions normals aniria a 130 km / h “, va assenyalar la de Corbera en declaracions facilitades pel seu patrocinador, Soficat Xerox.

La catalana, que va acabar 32a a 33 minuts i 39 segons del guanyador i que és ara vintena setena de la general, va explicar també que després va ser “millor a la zona de sorra”. “Vaig sentir-me més còmoda perquè ja no hi havia pols, però vulguis o no, la concentració no és la mateixa després de sortir tan endarrerida”, va subratllar.

Finalment, Sanz va apuntar que aquest dimarts s’ha trobat “millor” del que podia “esperar”. “De fet, m’ha fet més mal la pols que el maluc i, a la fi, estic contenta perquè he pogut arribar sense problemes a la moto, encara que amb un dels trips trencat, pel que em costava una mica navegar, ja que les indicacions quedaven molt més petites i era difícil veure-les bé pilotant “, va manifestar.

“Repassant els temps, ha anat millor del que esperava, perquè jo he rodat dins d’un mur de pols i els de davant no tant, així que respecte als pilots amb què lluito per estar entre els 15 primers no he perdut tant com pensava “, va concloure la de Corbera.

Font: Europa Press

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here