El 13 de gener a les 19 hores es presenta, a Cèntric Espai Cultural del Prat, la primera edició de la guia dels 50 millors del Baix Llobregat i l’Hospitalet, de la mà d’AGT (Associació de Gastronomia i Turisme).

D’entre els més de 1.500 negocis del sector, en sortiran 50, amb podi i TOP10 inclosos, gràcies a les deliberacions i tasts d’un jurat gastronòmic de primer nivell que els ha visitat durant tot l’any passat.

La guia reunirà 50 restaurants que cultiven el gust pel plaer, la qualitat culinària i una proposta gastronòmica amb els productes de proximitat i els seus productors com a referència. El projecte vol escapar de propostes elitistes i apostar per una cuina arrelada al territori i que sigui accessible a totes les butxaques.

La guia és fruit de dos anys de treball, de buscar, de tastar llocs i preguntar, de contrastar, i finalment de la visita als restaurants de 10 persones de diferents àmbits (periodistes, bloggers, xefs, sommeliers,…) que han analitzat les propostes gastronòmiques de 75 restaurants, d’entre els quals en surt una classificació amb els 50 millors.

Durant l’acte, amb 10 alcaldes confirmats, la Consellera d’Agricultura, xefs de màxim prestigi i gastrònoms, es coneixerà la classificació, i es farà l’entrega d’un reconeixement a tots els restaurants que surten a la guia. I, evidentment, es podrà comprar.

Font: AGT

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here