Ahir diumenge va arrencar la nova edició del concurs Operación Triunfo amb la presència d’Ariadna, una jove de 18 anys de Sant Joan Despí.

La gala zero va ser el punt de partida de la nova edició d’OT 2020, en la que van escollir-se els 16 joves que formaran part de l’acadèmia. Entre ells, hi ha l’Ariadna, una jove de 18 anys de Sant Joan Despí que va cantar Por la boca vive el pez de Fito & Fitipaldis.

La nova edició d’Operación Triunfo arriba renovada, amb nou jurat i alguns professors nous. També varia el sistema de nominacions, a l’edició d’enguany, ja no seran només quatre els concursants que podran ser nominats, sinó que hi estaran exposats tots. A més, les actuacions grupals també comptaran per a les nominacions.

El Baix Llobregat a Operación Triunfo

Operación Triunfo, arriba així a la seva tercera edició des que va reprendre’s l’aclamat concurs. El Baix Llobregat ha estat present a les tres edicions i amb fantàstics resultats per alguns dels participants.

La primera edició va comptar amb la participació d’Alfred García, veí del Prat de Llobregat que va quedar en quarta posició al concurs,  Aitana, veïna de Sant Climent de Llobregat que va quedar segona , i Nerea, veïna de Gavà. L’Alfred ha tret un disc d’èxit i recentment a publicat un llibre amb lletres de cançons i fotografies, l’Aitana està tenint un èxit mundial amb les seves cançons actuals i està fent col·laboracions amb artistes com Morat i Cali y el Dandee, a més d’haver rebut nombrosos premis, i Nerea ha publicat també un disc i ha participat  musicals d’èxit, com La Llamada.

La segona edició va comptar amb la participació Carlos Right, veí d’Esplugues de Llobregat. Right ha tret un disc i està fent una gira per sales d’arreu d’Espanya.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here