El Grup Teatral Tripijoc i el Grup de Teatre de Carrer Marianao formen part del programa.

Comença una nova Temporada d’Arts Escèniques i Música . En aquesta ocasió la programació inclou una original posada en escena de “La Celestina”, la participació del Grup de teatre de carrer de Marianao, nascut del projecte participatiu Cultura als Barris, a la peça “Un dia qualsevol”, amb Imma Colomer com a protagonista , i “Erma”, versió en català de “Yerma” de Federico Garcia Lorca, amb la qual el Col·lectiu Teatral Tripijoc vol commemorar el 40è aniversari.

La Temporada té programades 6 obres per a públic adult i sis espectacles familiars, dos dels quals estan adreçades a nens i nenes de 0 a 3 anys.

La versió de “La Celestina” serà a càrrec d’Atalaya Teatro, considerada una de les companyies de teatre clàssic més importants de l’estat, amb una llarga llista de premis i actuacions a festivals de prestigi (15 de març). La representació d’ “Erma” (17 de maig), versió en català de “Yerma, de Federico García Lorca, serà l’espectacle teatral de la Festa Major 2020, l’any que el Col·lectiu Teatral Tripijoc de Sant Boi commemora els seus quaranta anys. A més, la comèdia dramàtica “Un día qualsevol”, amb l’actriu Imma Colomer encapçalant un repartiment de primera línia per reflexionar sobre l’amor, l’amistat, la vellesa i la solitud (26 de gener), comptarà amb la participació del Grup de teatre de carrer de Marianao.

En el marc de la Temporada també podrem veure “Xiula Dintríssim” (música i humor per a tots els públics -19 de gener-), “El núvol gris” (espectacle familiar per a nadons -9 de febrer-), Rojo estándar (circ i dansa per a tota la família -16 de febrer-), “Rita” (reflexió sobre la família i el vincle maternofilial – 23 de febrer-), “Periquillo (humor i innocència, per a majors de 3 anys -1 de març-), “Son soneta” (cançons dolces i senzilles per als més petitets -22 de març-), “El peix irisat” (espectacle basat en els contes de Marcus Pfister -5 d’abril-), “Adéu Peter Pan” (per tornar al “país del mai més” -19 d’abril-) i “Solitud” (el clàssic de Víctor Català a càrrec del Teatre Nacional de Catalunya -26 d’abril-)

Font: Aj. SantBoi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here