Miranda traslladarà properament el resultat d’aquesta reunió a les plataformes ciutadanes implicades en la problemàtica del soroll dels avions

L’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, el regidor responsable de les relacions amb l’aeroport, Xavier Amate, i la regidora de Presidència i Comunicació, Esther Niubó s’han reunit aquest divendres 17 de gener amb el president d’AENA (l’ens estatal que gestiona els aeroports espanyols), Maurici Lucena, per conèixer els projectes en relació al futur de l’Aeroport del Prat-Josep Tarradellas.

A la reunió han assistit, així mateix, el director general d’Aeroports, Javier Marín; la directora general Comercial, Maria José Cuenda; el director de l’oficina de Presidència, Angel Sanz i la directora de l’aeroport de Barcelona, Sonia Corrochano.

La delegació d’AENA ha presentat a l’Ajuntament diverses propostes relacionades amb la seva activitat. Al seu torn, l’ajuntament de Castelldefels ha reiterat el seu suport a qualsevol millora de l’aeroport sempre que no afecti a la qualitat de vida dels veïns i veïnes. En aquest sentit ha insistit en la seva total oposició a l’ús de pistes independents.

L’alcaldessa de Castelldefels, ha manifestat que “nosaltres continuarem treballant per mantenir la configuració actual de les pistes i per minimitzar conjuntament amb AENA, l’aeroport i amb la resta del territori les afectacions negatives a nivell de contaminació acústica i atmosfèrica que aquesta proximitat de l’aeroport pugui tenir sobre el territori”.

Al respecte, l’alcaldessa ha anunciat que en breu traslladarà el contingut de la reunió amb AENA a les plataformes ciutadanes implicades en la problemàtica del soroll dels avions (Prou Soroll i Preservem Castelldefels). Simultàniament Miranda contactarà amb l’Ajuntament de Gavà i les plataformes i entitats veïnals per mantenir una reunió i treballar en la creació de l’observatori que demanaven les associacions, “un observatori, on estiguem tots els implicats i on, directament, institucions i veïns coordinem les accions necessàries per assolir el nostre objectiu de minimitzar l’impacte acústic sobre el nostre territori”, ha explicat l’alcaldessa.

Font: Ajuntament de Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here