432 trucades al 112 per incidències relacionades amb el temporal a les 10:30 al Baix Llobregat.

La borrasca Gloria també està afectant  diferents poblacions del Baix Llobregat. A Cornellà,  s’han suspès les classes d’una escola per una incidència al sostre provocada pel vent i una persona veïna del municipi està ingressada en estat greu a l’Hospital de Bellvitge.

L’alerta activada per Protecció Civil per pluges i vent implica el tancament dels accessos als parcs i a les zones verdes, a més de la suspensió d’activitats a l’aire lliure. També hi ha una sèrie de recomanacions i consells per a protegir-se del vent. Des de Protecció Civil també han alertat del perill que comporta apropar-se el mar, ja que les onades estan sent molt més fortes de l’habitual.

La zona costera i del Delta ha estat afectada amb nombrosos arbres i toldos caiguts. A Castelldefels s’ha hagut de tallar la circulació de vehicles pel passeig marítim, el passeig del Ferrocarril i el passeig de la Marina. Les platges estan inundades i hi ha molts arbres caiguts.

A Gavà també va haver-hi nombroses afectacions tan ahir com avui, amb arbres caiguts. Es per això que l’ajuntament també ha tancat els parcs, els jardins i les instal·lacions esportives municipals a l’aire lliure, a més, s’ha activat el dispositiu d’atenció a les persones sense llar.

La línia R1 de Rodalies, de Molins a Maçanet, ha patit una incidència que ha provocat retards de mitja hora.

La Borrasca Gloria ja havia provocat a les 10:30h un total de 432 trucades al 112 al Baix Llobregat, i 3.752 a tot Catalunya.

Per a consells d’autoprotecció i prevenció de ventades feu clic aquí. 

 

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here