Els baixllobregatins Rosalía, Estopa i Aitana triomfen als Premis Odeón celebrats ahir al Teatro Real de Madrid.

La industria discogràfica va recuperar ahir la seva gran celebració dotze anys després del final dels premis Amigo per la crisis. I el Baix Llobregat va tenir-hi un paper ben destacat.

Rosalía va ser la gran absent de la gala, ja que podia compatibilitzar-ho amb la seva presència als Grammy el proper diumenge a Los Àngeles, on hi actua. Tot i així la de Sant Esteve Sesrovires va rebre el premi a Millo Vídeo pel seu videoclip de la cançó Con Altura que interpreta amb J.Balbin. Tot i així, Rosalía era la cantant més nominada als premis, amb un total de nou candidatures a les quatre categories a les que optava (millor cançó, àlbum, vídeo i artista femenina)

David i José Manuel Muñoz, és a dir els Estopa, van endur-se el premi a Millor Grup i van actuar juntament amb India Martínez, que, tot i els problemes tècnics, van aconseguir cantar Fuego!, del seu darrer disc.

Aitana va rebre el premi com a Millor artista Revelació. La de Sant Climent de Llobregat va mostrar-se molt emocionada al rebre el premi i va fer una actuació juntament amb Antonio José de la seva cançó més romàntica “Vas a quedarte”. Aitana, competia en aquesta categoria, amb el també baixllobregatí Alfred Garcia.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here