El Govern de la Generalitat i els diversos ajuntament del Baix Llobregat, demanen a la ciutadania que respecti la prohibició d’accedir a la platja, parcs i jardins i tingui en compte les mesures d’autoprotecció

Tot i la treva d’aquest matí, les previsions meteorològiques apunten l’arribada d’un front de tempestes que, aquesta tarda, escombrarà el litoral català, per la qual cosa Protecció Civil de las Generalitat ha passat a fase d’emergència el Pla INUNCAT.

Davant d’aquestes previsions, malgrat haver-se desactivat el Pla Ventcat, s’ha activat l’emergència del Pla Inuncat, que és l’alerta per pluja. Així, continua la prohibició d’accedir a les platjes, atès que el risc per onatge seguirà sent alt fins a les 18 hores, així com el tancament dels parcs, jardins i diversos equipaments municipals sobretot els que possibiliten l’activitat a a l’aire lliure, per evitar riscos.

Pel que fa al riu Llobregat, l’ACA ha fet públic que aquest matí s’ha superat el nivell d’alerta de creixement del cabal del riu, a l’estació de Sant Joan Despí. Malgrat durant el dia s’ha anat moderant, la previsió de pluges fa que les alertes es mantinguin i els accessos a la llera del Llobregat estiguin totalment desaconsellats i molts accessos tancats als diversos municipis propers al riu.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here