Les autoritats segueixen investigant si les causes de la mort estan relacionades amb el pas de la borrasca Gloria.

Els Mossos han trobat avui dijous el cos sense vida d’una dona a la platja del Prat. Encara no han pogut aclarir quines han estat les causes de la mort, i si estan relacionades amb la borrasca Gloria.

Miquel Buch, conseller d’Interior, després de reunir-se amb el comitè tècnic de seguiment de la borrasca Gloria ho ha anunciat en roda de premsa, tot i així ha expressat que “la investigació no està suficientment desenvolupada com per saber si la mort ha estat a causa del temporal”

Joaquim Bayarri, cap de la Divisió de Transport dels Mossos, ha insistit en què el cadàver està encara en fase d’investigació i que per ara “no poden establir-se relacions amb l’incident meteorològic”. Ha senyalat que les causes i circumstancies de la mort podrien ser per alguna altra motivació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here