El santfeliuenc Nil Moliner ha estrenat “Bailando”, el primer single del que serà el seu primer disc en solitari.

 El músic santfeliuenc Nil Moliner ja no te fre. Aquest dijous ha presentat el seu single “Bailando”, una cançó molt seva, divertida, que posa de bon humor i fa aixecar de la cadira a tothom que l’escolta. Moliner ja ha anunciat que el proper 21 de febrer treu disc amb el títol “Bailando en la batalla”, un disc molt esperat per als seus seguidors.

Moliner fa molt temps que està fent gira per tot Espanya amb cançons que ja sonen a tot arreu, però encara no havia tret el disc. Va finalitzar la gira “Hijos de la Tierra” l’any passat i ja ha anunciat nova gira per aquest 2020 que començarà a Barcelona el 29 de març a la Sala Razzmatazz i recorrerà tot el territori espanyol. Tot i no quedar entrades per aquest concert, ja ha anunciat que al novembre del 2020 actuarà al Sant Jordi Club.

El músic de Sant Feliu de Llobregat no s’ha aturat en cap moment i ha anat estrenant diferents cançons i col·laboracions amb altres músics, com Soldadito de Hierro amb Dani Fernández, o Cien x Cien i Tal Vez, una cançó dedicada a les persones refugiades.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here