La de Sant Esteve Sesrovires estrena cançó, on retorna al seu estil més flamenc.

“Juro que” és la nova cançó de Rosalia. La baixllobregatina converteix en èxit tot el que fa, i amb “Juro qué” segueix pel mateix camí. Amb la nova cançó abandona l’estil comercial que havia adquirit amb els seus últims llançaments i torna al seu estil més flamenc amb guitarra espanyola i palmes, i amb una lletra amb molt de sentiment.

Al videoclip hi apareix, Omar Ayuso, el conegut autor d’Élite. És un tema que actualitza els tangos flamencs i hi barreja sonoritats electròniques pròpies de la música electrònica. Omar Ayuso representa l’home empresonat i Rosalía canta la clàssica història d’amor de presó.

No se sap si aquesta serà la primera cançó del nou disc que sembla ser que Rosalía està preparant per aquest 2020. Per ara, el proper 26 de gener actuarà a la gala dels Grammys on està nominada com Artista Revelació i com a millor àlbum pel “Mal querer”

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here