L’Ajuntament de Sant Joan Despí manifesta el seu rebuig i la condemna més enèrgica per l’assassinat d’una veïna de la ciutat presumptament a mans de la seva parella. El consistori celebrarà aquest dimarts un Ple extraordinari a les 19.30 hores i una concentració a les 20 hores per expressar el rebuig als fets succeïts.

En una declaració institucional subscrita pels diferents partits polítics, l’Ajuntament expressa el desconsol, la tristesa, la ràbia, la indignació i el rebuig davant aquest crim i transmet l’acompanyament, l’escalf i el suport a la família i amics de la víctima.

L’Ajuntament manifesta la condemna enèrgica d’aquest assassinat i expressa el condol en nom de tota la ciutadania, tot reafirmant el seu rebuig a les violències masclistes i així ho han expressat a través del comunicat.

“Avui, més que mai, Sant Joan Despí crida ben alt: PROU, PROU I PROU d’assassinats de dones, a la vegada que refermem el nostre compromís en la lluita contra la xacra de la violència masclista, que no entén de nacionalitats, religions, edats, nivell cultural o situació econòmica. Hem de treballar amb més força contra aquesta violència estructural que continua present a la nostra societat i a moltes relacions de parella que, de forma natural, s’haurien de desenvolupar en un marc d’igualtat. Reconèixer aquesta violència i desemmascarar-la és feina de tots, de les institucions i de la ciutadania. Hem de fer front comú i denunciar qualsevol actitud violenta –verbal, psicològica, ambiental, econòmica, física– vers les dones” 

Davant d’aquests fets, l’Ajuntament de Sant Joan Despí ha decretat tres dies de dol oficial a la ciutat i ha convocat un Ple extraordinari de rebuig que se celebrarà aquest dimarts a les 19.30 hores a la sala de sessions de l’Ajuntament de Sant Joan Despí. Posteriorment, a les 20 hores, tindrà lloc una concentració davant l’edifici consistorial a la qual es convoca a tota ciutadania a participar-hi.

Font: Aj. Sant Joan Despí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here