Els Mossos d’Esquadra han trobat aquesta matinada el cos amb signes de violència d’una dona. Poc després, han detingut el presumpte autor de l’homicidi a l’aeroport del Prat quan intentava fugir.

Aquesta matinada, al voltant de les 3:00h, els Mossos han trobat el cos d’una dona amb signes de violència a Sant Joan Despí. Els Mossos van rebre una trucada denunciant la seva desaparició. Ha estat trobada al seu domicili al barri Centre. El presumpte autor, un home de 45 anys de nacionalitat espanyola, ha estat detingut a l’aeroport del Prat quan presumiblement estava fugint.

Els investigadors estan pendents del resultat de l’autòpsia per a establir l’origen de les ferides i els signes de violència que presentava la dona. Es considera que podria tractar-se d’un cas de violència de gènere. Si es així seria el segon al Baix Llobregat d’aquest 2020. El jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Llobregat que es fa càrrec de la instrucció del cas, ha decretat el secret de les actuacions.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here