El SEAT León, un dels cotxes més importants del Grup Volkswagen, es continuarà produint a la fàbrica de Martorell.

Seat va presentar dimecres el nou Seat León, el primer automòbil totalment connectat de la companyia, després d’invertir més de 1.100 milions d’euros en el seu desenvolupament i la seva millora de les instal·lacions de producció del model.

L’acte va celebrar-se a la planta de Martorell, amb la presencia del president en funcions i vicepresident executiu de Finances i IT de Seat, Carsten Isensee. La quarta generació de l’automòbil arribarà al mercat el segon trimestre de 2020.

També van participar a l’acte el vicepresident comercial de Seat i conseller delegat de Cupra, Wayne Griffiths; el vicepresident executiu d’Investigació i Desenvolupament de Seat, Axel Andorff; el director de Disseny, Alejandro Mesonero-Romanos, i el director general de Comunicació de Seat i Relacions Institucionals del grup Volkswagen Espanya, Christian Stein.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here