Un total de 268 alumnes de 17 centres educatius del Baix Llobregat participen en el concurs de creació literària ‘Ficcions, l’aventura de crear històries’ enfocat a joves de 14 a 18 anys. El col·legi Salesians Sant Vicenç dels Horts és el centre més participatiu de la comarca amb un total de 98 inscrits.

En total, Ficcions ha aconseguit 3.660 joves inscrits de 277 escoles d’arreu del territori de parla catalana. Més en concret, de la província de Barcelona participen 1.889 alumnes provinents de 119 instituts diferents.

Un any més, les xifres suposen un èxit, ja que Ficcions continua superant fronteres. Concretament, s’ha ampliat la participació en la Franja de Ponent (Matarranya) amb 63 participants i, per primer cop s’han unit al concurs literari 14 estudiants d’Andorra i 1 de Palència.

Les inscripcions per participar en el certamen de creació literària es van activar el passat 1 d’octubre i es van tancar el dia 3 de febrer amb la pujada del primer capítol. A través de la pàgina web www.ficcions.cat qualsevol usuari pot llegir els capítols que van publicant els joves participants.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here