L’Ajuntament de Sant Just Desvern s’ha sumat a la campanya #ThoEstasPerdent “Si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle”, que pretén promoure una major presència de les dones esportistes als mitjans de comunicació, contribuint així a avançar a cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte l’esport femení i posicionar-lo com un contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències. Accions com aquestes són cabdals per visibilitzar i posar en valor l’esport femení i s’ajusta completament als compromisos que Sant Just Desvern té com a municipi feminista.

Algunes entitats esportives santjustenques ja s’hi havien adherit, però l’objectiu es mereix que el suport a aquesta campanya sigui majoritari, i que siguin com més clubs millor els què comparteixin aquest esperit de posar en valor l’esport femení. Per aquest motiu es demana col·laboració per participar en el Challenge que s’ha creat: es proposa que esportistes d’elit i amateurs, però també periodistes i ciutadania en general comparteixin a través de les seves xarxes socials un vídeo o una foto seva fent el gest que simbolitza la campanya, acompanyada dels hashtags #ThoEstasPerdent, #esportfemeni i #SantJust. També es pot fer referència al lema de la campanya: Si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle.

L’Ajuntament, a banda de fer difusió de la campanya als seus canals habituals, també té previst il·lustrar la portada del Butlletí municipal del mes de març amb les imatges que es publiquin a les xarxes. En aquest sentit, es convida la ciutadania participar perquè el gest sigui viral a les xarxes i anar sumant granets de sorra per una societat més igualitària.

Font: Aj.SantJust

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here