Serà el primer dels concerts d’una gira amb la qual la cantautora mallorquina retrà homenatge a les figures d’Ovidi Montllor i Guillem d’Efak

Dijous es presentava a Barcelona el nou espectacle de Maria del Mar Bonet i avui dissabte a partir de les 21.30 h comença a rodar amb una primera actuació que tindrà lloc al Teatre El Goula de Begues. El municipi serà protagonista per partida doble ja que, a més de ser el primer lloc en el que es podrà veure la proposta de la cantautora, aquesta estarà acompanyada per la Big Band Begues. D’aquesta manera Maria del Mar Bonet tornarà a apropar-se al jazz i al swing, uns estils que han estat presents al llarg de la seva carrera des de que va estrenar al 1979 la peça Jim, adaptada al català per Quico Pi de la Serra.

En aquesta ocasió Bonet retrà homenatge, amb la direcció de Toni Cuenca, als cantautors Ovidi Montllor i Guillem d’Efak coincidint amb els vint-i-cinc anys de la seva desaparició recordant-los en un repertori que es completarà amb peces emblemàtiques de la seva pròpia trajectòria.

La Big Band Begues està composada per divuit músics amb la direcció de Joan Manel Margalef i està especialitzada en oferir un repertori d’estàndards americans dels anys 30 i 40, swing, jazz o fusió entre altres estils.

A la presentació de l’espectacle hi assistia l’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, qui va destacar la satisfacció del municipi per ser la primera població en rebre aquest concert. De la mateixa manera va subratllar la destacada programació cultural amb la que compta el municipi i la importància que ha tingut la presència del Centre Cívic El Roure per a impulsar una programació estable.

Les entrades per al concert de Maria del Mar Bonet i la Big Band Begues es poden adquirir anticipadament a través del web www.centrecivicelroure.cat o a la taquilla del teatre abans de l’espectacle.

Font: Aj. Begues

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here