Seat habilitarà 10 dissabtes de treball a la seva planta de Martorell, per poder donar resposta a una comanda extraordinària de 6.000 unitats addicionals de la tercera generació del León, segons ha explicat en declaracions a Europa Press el president del comitè d’empresa de la marca, Matías Carnero

La companyia haurà de contractar a més personal d’Empreses de Treball Temporal (ETT) perquè els treballadors puguin fer les pauses sense que s’interrompi la fabricació, segons publica ‘La Vanguardia‘.

La previsió és que la companyia del grup Volkswagen contracti més d’un centenar de persones perquè vagin rellevant als treballadors de fàbrica en les seves pauses, i així aquests descansos simplement quedin desplaçats.

L’automobilística habilitarà quatre dissabtes al març, dos a l’abril i uns altres quatre al maig en el torn de matí, segons ha detallat Carnero.

L’actual León s’acobla a la Línia 2 de la factoria de Martorell i deixarà de produir al juny per donar entrada a la quarta generació del model, en el què la companyia ha invertit més de 1.100 milions d’euros i va presentar la setmana passada.

“Qualsevol augment de producció, amb l’actual incertesa del sector de l’automoció, és una bona notícia, tenint en compte que desapareixerà un model i que sempre hi ha una regressió davant l’arribada d’un vehicle nou”, ha explicat Carnero.

Font: Europa Press

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here