El jove ha explicat que el va pegar per fer-se un petó amb la seva parella als lavabos del local mentre els cridava “maricons”. L’ajuntament ha lamentat els fets i ha prohibit al local obrir més tard de les quatre de la matinada.

El jove va denunciar als Mossos d’Esquadra l’agressió que va patir per part d’un vigilant de seguretat a la discoteca LTN Club d’Esparraguera. El vigilant va cridar-los “maricons” i va pegar-lo mentre es feien un petó als lavabos del local.

Els fets van succeir la nit de dissabte. El vigilant va forçar la porta del lavabo, va tancar el pestell de la porta i li va donar fins a quatre bufetades mentre els cridava “maricons”, segons ha explicat la víctima a El Periódico. Ha expressat que a cada cop el jove de 21 anys va caure al terra, i que en tot moment va estar intentant calmar al vigilant i poder sortir del lavabo. El vigilant va causar-li ferides al cap al jove. Mentre intentava sortir el vigilant va cridar-li que o callava o li donaria un cop de cap.

Un cop els responsables de la discoteca van adonar-se dels fets els van oferir una entrada VIP als joves per a que no denunciessin. La víctima va negar-se a acceptar, i va explicar a la sortida els fets ocorreguts a la Policia Local d’Esparraguera, que segons el jove, no va identificar a l’agressor en cap moment. Segons explica la víctima els policies van dir-li que alguna cosa haurien fet per a que hagués passat tot això.

La víctima ha presentat una denuncia als Mossos amb l’informe de lesions.

L’Ajuntament d’Esparreguera, després dels fets ocorreguts, ha aprovat un decret en el que obliga a la discoteca a tancar dues hores abans de l’horari permès, és a dir, enlloc de tancar a les sis haurà de tancar a les quatre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here