Dilluns, 17 de febrer a les 10.30 hores, tindrà lloc al Mercat de les Flors (carrer Lleida, 59) la presentació de la programació de la tercera edició de la quinzena de la Dansa Metropolitana, que tindrà lloc del 13 al 29 de març

La quinzena se celebrarà a les localitats de Barcelona, Badalona, L’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet i Sant Cugat del Vallès, i als municipis baixllobregatins de Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat i Viladecans.

A l’acte hi intervindran Cesc Casadesús i Giulia Poltronieri, membres de la comissió artística del Dansa, Àngels Margarit, directora del Mercat de les Flors, Juan Carlos Martel, director del Teatre Lliure i Xavier Pujolràs, coordinador de la programació del TNC.

Abans dels parlaments i presentació de la programació, la companyia Cobosmika oferirà al hall del Mercat un tast de la intervenció artística que faran aquest any al metro durant els dies de festival.

Dansa Metropolitana és un projecte fet a partir de la col·laboració i la complicitat dels teatres i els programadors dels diferents municipis i amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here