El Mediterranean Diving Show torna del 14 al 16 de febrer de 2020. Tres intensos dies de fira que es converteixen en punt de trobada de tot el sector de les activitats subaquàtiques

8.300 metres quadrats de superfície expositiva, conferències, presentació de productes i serveis, destinacions, materials, iniciatives emprenedores, passarel·la, projeccions, batejos d’immersió, demostració d’apnea … Un engranatge perfecte que ja està en marxa.

Aquest any el saló estrena nou horari esperant complir amb les peticions dels expositors. La fira obre les portes el divendres de 10h a 19h, el dissabte de 10h a 20h i el diumenge de 10 a 16h. Un any més s’abarca la totalitat de la superfície expositiva amb 8.300 metres quadrats que alberguen una àmplia oferta: grans marques, fabricants, distribuïdors, centres i escoles de busseig, agències de viatge especialitzades, didàctiques, nàutiques, organitzacions,  federacions, representació d’equips de salvament subaquàtic, embarcacions, etc.

Els expositors presenten les últimes tendències pel que fa a equips per submergir-se del nivell principiant fins professional, per a bussejar en qualsevol fons marí i temperatura, neoprens, aletes, ulleres, ampolles d’oxigen, reguladors, rellotges, les últimes generacions pel que fa a equips de captació d’imatge subaquàtica, les caixes estanca més innovadores, les destinacions més buscades, els fons marins més emblemàtics, els viatges més aventurers per als que volen arriscar, les destinacions més familiars per bussejar en família, els creuers més atractius … Tot a Fira de Cornellà que es converteix durant tres dies en l’epicentre del busseig.

Font: Ajuntament de Cornellà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here