L’Atrium de Viladecans acollirà l’actuació de Koko-Jean & The Tonics, el dissabte 7 de març a les 21 hores. 

Dàmaris Gelabert, Arianna Puello i Strombers actuaran al Black Music

Hi ha programats una quarantena de concerts i activitats des del 6 fins al 29 de març.

El Black Music Festival acollirà una quarantena de concerts i activitats que es desenvoluparan del 6 al 29 de març. Aquest dimarts 11 de febrer s’ha donat a conèixer a Girona el gruix de la programació. Fa uns mesos ja es van anunciar els concerts dels australians The Cat Empire, els nord-americans Snarky Puppy i el francès Ben L’Oncle Soul com a caps de cartell.

La 19a edició també inclourà altres noms com Dàmaris Gelabert, Arianna Puello i Strombers. I entre les novetats, destaca la Silent Black (un itinerari pel nucli antic de Girona amb auriculars) i una exposició artística a Girona. Viladecans se suma, per primera vegada, als municipis que acolliran activitats del festival juntament amb Salt, Barcelona, ​​Perpinyà i Reus, entre d’altres.

28 artistes

En total, es programaran 37 esdeveniments, entre concerts i activitats paral·leles. En aquesta 19a edició, hi actuaran 28 artistes, dels quals 12 són locals. També hi ha una dotzena d’entitats i associacions implicades.

El director del festival, Pau Marquès, va remarcar que es continua apostant per «descobrir» noves veus destacant el cas de Hannah Williams, que actuarà amb la seva banda The Affirmation, i els britànics PBUG. Entre els grups de referència del país, destaquen les actuacions de Koko-Jean & The Tonics, que presentaran el nou projecte, juntament amb altres artistes como Karamba, Aiala, Barcelona Gospel Messengers, Strombers, Kozama, Lets, Blackfang o Monica Green.

 

Història de la black music

La jornada ‘Hip-hop al parc’ serà el 14 de març amb Arianna Puello, Sr. À i Rap de Girona mentre que el ‘Black Music Picnic’ al parc del Migdia de Girona serà el 21 de març i comptarà amb les actuacions de Dàmaris Gelabert, Blackfang i Black Music Big Band. La programació familiar es complementarà amb l’activitat oberta per a les escoles amb Funkids i ‘Black Music per als més petits’.

I entre les novetats d’aquest any, hi ha un itinerari pel barri antic on els assistents escoltaran música i ballaran amb uns auriculars (s’ha batejat amb el nom de ‘Silent Black’) i l’exposició artística ‘Black Music Colours’ a la Galeria Dual a Girona.

També s’organitzarà per primera vegada una xerrada en escoles i instituts sobre la història de la black music, des del blues al hip-hop.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here