En el marc del Festival Barnasants, el Teatre Plaza acollirà aquest dissabte 15 de febrer (21h) l’espectacle “Ovidi 25”, un concert que servirà per fer un tribut a la figura i la trajectòria del cantautor alcoià Ovidi Montllor, qui va morir ara fa 25 anys

El recital va a càrrec del quartet format per David Caño, David Fernández, Borja Penalba i Mireia Vives i forma part del programa del festival Barnasants a Castelldefels i de la programació estable d’arts escèniques 2020 que organitza l’Ajuntament a través de l’àrea de Cultura.

“Ovidi 25” és un espectacle fet per músics joves que no havien conegut l’Ovidi directament, però que han connectat amb la seva música i la seva manera de veure el món. Músic insubornable, se’l considera un referent, no només musical, sinó també ètic i polític.

Un dels membres de la banda que actua dissabte a Castelldefels, el periodista i exdiputat David Fernández, considera l’Ovidi “el Leonard Cohen dels Països Catalans”.

El concert servirà per conèixer cançons i poemes de Montllor no interpretats anteriorment, i amb una reinterpretació dels seus clàssics.

Les entrades, amb preus que van des dels 7’56€, es poden comprar de forma anticipada a través dels canals habituals: l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament, la web Entràpolis i al mateix Teatre Plaza, una hora abans de l’inici del concert.

Font: Ajuntament de Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here