La cinquena edició de la cursa Dream Runners Cornellà serà el proper 23 de febrer, a partir de les 10.00 hores, amb sortida i arribada a l’Estadi Municipal d’Atletisme Pilar Pons. Aquesta és una activitat esportiva solidària i tota la recaptació anirà íntegrament destinada a dos projectes de cooperació: un, per a donar suport a infants amb discapacitats greus de la Costa d’Ivori desenvolupat per la Fundació IPI-COOP; i un altre, a favor de l’Associació Catalana de Fibrosi Quística.

En les passades edicions s’hi han apuntat una mitjana de 1.200 persones. La cursa, sobre una distància de 5.000 metres, és oberta a nens i nenes de 6 a 14 anys i a noies/dones a partir de 15 anys. Podeu fer les inscripcions i donatius a través del següent enllaç

La recollida dels dorsals serà al Parc Esportiu Llobregat (carrer del Sorral del Riu), un dia abans de la competició, el 22 de febrer entre les 10.00 i les 18.00 hores. També, de manera excepcional, el mateix dia de la cursa, es podran recollir al lloc de sortida, al costat de l’Estadi Municipal d’Atletisme, entre 8.30 i 9.30 hores.

Font: Aj. Cornellà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here