L’escenari serà un gran plató de televisió i la música i el bon rotllo animaran la vetllada

Avui 15 de febrer, a partir de les 21h, l’Auditori de Cornellà presenta l’espectacle ABBA LIVE TV, un musical dramatitzat que homenatja el prestigiós quartet ABBA. La proposta es planteja com si els espectadors estiguéssim en un plató de televisió on es gravarà un programa d’homenatge a ABBA.

Així els espectadors, convertits en el públic de l’enregistrament, hauran de seguir les indicacions de la dinamitzadora del públic i els seus cartells d’aplaudir, riure, etc. D’aquesta forma, les situacions pròpies d’un enregistrament es caricaturitzen per a donar lloc a escenes de diferent comicitat que s’alternen amb versions de les mítiques cançons del grup suec.

En aquest enregistrament del programa de televisió hi ha presentadors, técnic@s, cambres, cantants, ballarins, limpiador@s, etc., que també conten les seves pròpies històries. ABBA LIVE TV es presenta com un espectacle musical de petit format sense més pretensió que fer passar a l’espectador/a una estona amena i musical. Una proposta especialment pensada per a l@s molt fans de ABBA i per a aquell@s amb veritables ànsies de participar ballant i cantant quan l’ocasió ho requereixi. Una estona entretinguda i molt divertida.Els temes musicals es presenten amb algunes variacions respecte als temes originals, ja que presenten arranjaments ‘expressament creats per a l’ocasió’ (tant en les lletres com en les melodies, etc.), poc actes per a l@s més puristes, però que tendeixen a acostar-se a ritmes més actuals i mediàtics que, encara que no existien en els temes originals de ABBA, sembla que busquen connectar amb els espectadors més joves.

Font: Aj. Cornellà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here