Antoni Poveda, alcalde de Sant Joan Despí, liderarà una executiva “renovada i il·lusionada que defensarà una comarca feminista, ecologista i igualitària”

El PSC del Baix Llobregat ha celebrat aquest cap de setmana la seva 14a Assemblea de Federació, on han determinat les línies de treball pels pròxims quatre anys així com les persones que lideraran aquesta tasca.

La jornada va comptar amb la conferència “Catalunya davant les eleccions autonòmiques” a càrrec de la Vice Primera Secretaria del PSC, Eva Granados que va ser clara al dir que “el PSC és l’alternativa de govern a Catalunya. Tenim la capacitat de construir una àmplia base de consens per a garantir els drets de les persones, la justícia social i l’equitat.”

Durant la Cloenda en la qual ha participat Jaume Collboni recordant que “des del Baix Llobregat, els i les socialistes heu d’obrir camí. Gràcies Alcaldesses, Alcaldes, Regidores, Regidors, militants i simpatitzants per donar força al projecte socialista amb les persones com a protagonistes”.

Antoni Poveda va agrair el suport rebut i va assegurar que iniciem una “nova etapa, amb una executiva renovada i il·lusionada, que treballarà per fer d’aquesta comarca un exemple de Feminisme, Ecologisme i Justícia social”.

Òrgans de gestió

A la 14a Assemblea de Federació del PSC del Baix Llobregat els i les delegades dels 30 municipis de la comarca han escollit als i les membres de l’Executiva, Consell Nacional i òrgans de gestió.

Belén García, tinenta d’alcalde de Sant Joan Despí serà la nova presidenta del Consell de Federació mentre que Matilde Mas i Josè Francisco Obispo continuaran respectivament com a responsables de Control Financer i la Festa de la Rosa.

Antoni Poveda va ser escollit, de nou, Primer Secretari de la Federació, junt amb la seva proposta d’executiva. Un grup de dones i homes amb experiència i il·lusió que portaran a terme el projecte socialista per a la comarca de cara als quatre anys vinents.

Destaca a l’executiva la renovació de la secretaria d’organització amb una dona al capdavant: Raquel Garcia, tinenta d’alcalde de Vallirana serà la nova secretària d’organització.

Per la seva banda, Joaquin Fernàndez assumirà el càrrec de Vice Primer Secretari assumint plenament funcions més polítiques i d’estratègia comarcal.

Completen la primera línia del secretariat Cristina Fernàndez, tinenta d’alcalde de Cervelló, a Finances; la Diputada Sònia Guerra, a Política Municipal; la regidora de Gavà, Gemma Badia a polítiques Feministes; i l’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez a Transició Ecològica.

Són noves les secretaries de Comunicació, amb Òscar G. Saldaña (Cornellà); LGTB amb Claudia Acebrón (JSC) ; Solidaritat i Cooperació amb MIhai Fodor (JSC) i Esport amb Juan Pedro Pérez (El Prat).

El nucli del secretariat compta amb 13 dones i 7 homes, una clara aposta feminista per una nova etapa pel Baix Llobregat. Per últim, 13 vocals completen el que és ja el nou òrgan de gestió de la federació socialista més rellevant de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here