Es tracta d’una de les celebracions més esperades per la ciutadania.

Els carrers del centre i la platja s’ompliran de xarangues, disfresses i coreografies.

El Carnaval 2020 integra una Festa de disfresses al Kasal Jove (divendres).

La festa tornarà a viure un divertit epíleg el 26 de febrer amb la lectura de les últimes voluntats i enterrament del Rei Carnestoltes a la plaça de l’Església

El Carnaval de Castelldefels, una de les celebracions més esperades, arriba aquest cap de setmana a la ciutat. Durant el divendres 21 de febrer els diferents centres escolars s’avançaran amb les seves respectives festes de Carnaval, alguns amb rua pel carrers del municipi. Aquest mateix dia, el Kasal Jove de Castelldefels organitza la seva Festa de disfresses, a partir de les 18h a les instal·lacions del Kasal al Centre Cívic Frederic Mompou.

El gruix del programa arriba el dissabte, 22 de febrer Pel matí, torna el Carnaval a la platja gràcies a la col·laboració de les associacions veïnals dels barris de Baixador i Lluminetes, que assumeixen l’organització d’aquesta festa a la primera línia de mar amb el suport de l’Ajuntament. La celebració integra tallers infantils, passejada acompanyats pels tabalers de l’Agrupació de Cultura Popular, i animació i arribada del rei Carnestoltes a càrrec del grup de teatre Diviertt.

Ja per la tarda, torn de la tradicional Gran Rua de Carnaval, que partirà de la rambla Blas Infante (18 h) per finalitzar a la plaça de l’Església on tindrà lloc el lliurament del bastó de la ciutat per part de l’alcaldessa al Rei Carnestoltes (20 h), que un any més vindrà acompanyat del seu seguici. Sobre les 20.30 hores es preveu el lliurament de premis a les millors carrosses i comparses, i també dels concurs de cartells.

L’endemà, diumenge 23 de febrer, el Carnaval Infantil se celebrarà al matí, com l’edició de l’any passat. La Gran Rua Infantil començarà a les 11 hores a la rambla Blas Infante mentre que el ball i animació amb la companyia Lali Begood i l’espectacle “Futur-oh! i el nen que portes dins!” i el lliurament de premis tindran lloc cap a les 12 hores a la plaça de l’Església. La rua infantil està organitzada per la Xarxa d’Espectacles Infantils i Juvenils de Castelldefels amb el suport de l’Ajuntament.

Per la seva banda, el Carnaval de la Gent Gran manté el seu horari tradicional, a les 17 hores al centre Frederic Mompou.

El Carnaval 2020 tornarà a viure el divertit epíleg el dimecres 26 de febrer amb la lectura de les últimes voluntats i enterrament del Rei Carnestoltes a la plaça de l’Església, a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular i el grup de teatre Performing Arts. El fèretre del Rei Carnestoltes anirà acompanyat pel seu seguici, els diables i els tabalers de Castelldefels. Es llegiran las seves últimes voluntats i es cremarà a la foguera.

Font: Aj.Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here