La facturació de les empreses del Baix Llobregat que van presentar els comptes en el Registre Mercantil per a l’exercici 2017 va ser de 54.595 milions de € i es va situar per sobre de la de l’exercici anterior. El nombre d’empreses que presenten comptes creixen en un 5%.

La majoria de les empreses formen part dels serveis i del sector industrial. El  89%  de les empreses són societats limitades i  un 11% societats anònimes.

Un 58% de les empreses presenten una facturació de menys de 500.000 €, un 14% entre mig i 1 milió d’euros, i un 19% de les empreses facturen entre 1 i 5 milions d’euros. En la franja alta de la facturació, el 4% de les empreses que presenten els comptes en el Registre Mercantil ho fan facturant entre 5 i 10 milions d’euros i un 5% d’empreses de la comarca van facturar més de 10 milions d’euros al 2017.

Si s’analitzen les dades territorialment, es veu com l’especialització productiva de la comarca (sempre des del punt de vista de la facturació) en relació amb la província de Barcelona i la resta de comarques es centra en la fabricació de vehicles de motor, de material de transport i la venda i reparació d’aquests vehicles. Altres tipus de comerç a l’engròs i transport i emmagatzematge també són activitats en les que el Baix Llobregat es troben per sobre de la resta de comarques pel que fa a facturació.

Font: elbaixllobregat.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here