UGT ha impugnat part de l’ERO de l’antiga General Cable, segons ha avançat ‘El Periódico’ i han confirmat l’ACN fonts sindicals

El sindicat ha presentat una demanda de conflicte col·lectiu en considerar que es fa signar una clàusula “abusiva” als treballadors que demanen el trasllat de la planta de Montcada i Reixac (Vallès Occidental) a la d’Abrera (Baix Llobregat), clàusula que a més no apareixia en la negociació.

UGT considera que la companyia ha incomplert les condicions pactades, que incloïen 138 recol·locacions, ja que als 28 treballadors de Montcada que accepten traslladar-se se’ls “obliga” a signar un document on es posen a disposició de l’empresa per al ‘torn continuat’, que és l’encarregat dels caps de setmana i festius.

Fonts sindicals han explicat a l’ACN que el comitè d’empresa i l’empresa estan citats aquesta tarda al Tribunal Laboral de Catalunya, en una trobada de mediació prèvia. El sindicat espera que es pugui arribar a un acord i es retiri aquesta clàusula i es torni a les condicions anteriors pactades al novembre.

Des d’UGT han explicat que el baix nombre de peticions de recol·locació s’explica per aquesta clàusula, ja que de les 138 recol·locacions que es podien fer només 30 persones han sol·licitat el trasllat.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here