Daniel Martínez i Óscar Cofrade, de l’Eivissa Top Team, van aconseguir la medalla d’or en l’Open del Mediterrani de kick-boxing, disputat a Gavà, aquest passat cap de setmana

La competició, disputada al pavelló de la SAFA va comptar amb més de 900 participants. Martínez es va coronar en la categoria semipesada, de -85 quilos, mentre que Confrade ho va fer en pesos mitjans (-75 quilos). Tots dos venien d’haver guanyat anteriorment l’Spanish Open 2019.

Martínez, campió també l’any passat d’aquest campionat, va mostrar el seu alt nivell i es va aprofitar del seu millor estat de forma per a portar la iniciativa del combat davant un rival molt inferior. Martínez va aconseguir connectar diverses puntades altes i punys perquè els jutges no tinguessin dubtes al final.

Per part seva, Oscar Cofrade es va veure les cares amb un lluitador d’un club local, va manejar al seu antull els diferents assalts. Es va centrar en el treball de puntades altes, així com en les diferents tècniques enllaçades de puny amb puntada baixa.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here