Sant Feliu de Llobregat s’omple de poesia del 12 al 21 de març. Recitals, performance, concerts, exposicions i molt més faran de la poesia la protagonista per a que tothom la pugui gaudir.

El tret de sortida serà el dijous 12 de març a l’Arxiu comarcal del Baix Llobregat, amb l Inauguració i visita comentada per la comissària a l’exposició “Candor i coratge. Testimonis documentals de les relacions Catalunya- El Japó al segle XX conservats a l’Arxiu Nacional de Catalunya ” i la conferència: “Les influències japoneses a la poesia catalana: el cas de Carles Riba i Joana Raspall”, a càrrec de Jordi Mas i López. Divendres 13 de març s’inauguraran dues exposicions més: “Obres de Toni Moreno”, 19 h – Ateneu Santfeliuenc i “Luis Cernuda. La realidad y el deseo” + “Ut leitura poesis”, pintures de Josep Mª Alarcón – Palau Falguera, 19:30 h.

L’espectacle inaugural d’enguany es celebrarà a la Sala Ibèria amb un espectacle del cantautor santfeliuenc Joan Dausà, “Entre poemes i cançons” a les 21:30h. Obriran l’espectacle, Carla Fajardo, guanyadora de la darrera edició del Premi Martí Dot de poesia, i el músic Roger Ballesté. Dissabte 14 la música es barrejarà amb la poesía amb el “Duet Dodeversos” i la “Poesía a compás” amb Con 2 Tacones i La Mordida. A  la nit Els Pagesos acolliran un Trasg Poetry. 

Diumenge 15 de març tindrà lloc un tast poètic de cerveses a l’Irrebarent del Casal de Joves i el concert, a la tarda “Música és quan em parles” amb Indira Ferrer i Antoni mas, a l’auditori del Palau Falguera. La setmana s’iniciarà dilluns amb un recital poètic sota el nom de “Batecs de vida” de Margarida Bernús i al vespre, Alberto San Juan presenta “Autorretrato de un joven capitalista español” a la Sala Ibèria. 

Dimarts, el col·lectiu LGTBI amb Pere Cabaret, Sebastià Portell, Irene Ribas i  El Chvnco presenten als pagesos les seves propostes. Dimecres, arriba Aedo amb el seu rap conscient a la Biblioteca Montserrat Roig  i al vespre, presenten poemaris als Pagesos María Eloy García, el seu espectacle Laura Sam & Nazareno i Violeta Gil i Abraham Boba. 

Dijous 19 de març tindrà lloc a l’Ateneu el recital, pare i fill, de Quique i Yon Iriarte titulat “Camino abierto” i al vespre, als Pagesos, “Bàrbars”, “Ferrater, les dones i els dies” i “Lenguas muertas” 

Divendres 20 de març es celebrarà l’entrega del 45è Premi Martí Dot i  la nit ContraBaix amb Versonautas. A la nit el Milenio acollirà Akapü, un concert de rap. 

Dissabte es podrá tornar a gaudir d’un altre “Tast poètic” i escoltar a Elena Medel amb el seu poemari “Yo he pensado en nosotras”. Al vespres els Pagesos acollirà a dos autors “Desobediencia” i “24 te quieros para un amor”. Al Casal de Joves tindrà lloc el concert de Ginestà. 

Finalment, diumenge, arriba al Centre l’espectacle “Môesia”, espectacle de Mô Clown cia, interpretat per Elisenda Rué i Negra Sombra, un concert al Palau Falguera.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here