S’han pres les mesures necessàries i l’Ajuntament està en comunicació constant amb la Conselleria de Salut

Aquest cap de setmana a Sant Feliu de Llobregat s’han detectat dos casos de Coronavirus. Les persones que han donat positiu a la prova han estat traslladades a un centre mèdic i estan constantment sota supervisió.

El personal sanitari i familiars que han estat en contacte amb les persones infectades estan essent controlats contínuament i s’està evitant el possible contacte amb agents externs.

Segons la conselleria de Salut, amb qui l’Alcaldessa de Sant Feliu, Lídia Muñoz, està en permanent contacte, la situació no revesteix gravetat.

Per prevenir el virus, cal que apliqueu les mesures genèriques de protecció davant de qualsevol malaltia respiratòria:

  •  Renteu-vos les mans freqüentment (amb aigua i sabó o solucions alcohòliques 70%), especialment després del contacte directe amb persones malaltes o el seu entorn.
  • Tapeu-vos la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús o amb la cara interna del colze en el moment de tossir o esternudar i renteu-vos les mans de seguida (amb solucions alcohòliques 70% o amb aigua i sabó).
  • Eviteu el contacte proper (almenys una distància de dos metres) amb persones que pateixen infeccions respiratòries agudes i presenten tos, esternuts o expectoracions, i no hi compartiu les pertinences personals.
  • Eviteu compartir menjar i estris (coberts, gots, tovallons, mocadors, etc.) i altres objectes sense netejar-los degudament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here