La fira de Cornellà havia d’acollir la nova edició d’Spannabis del 13 al 15 de març, que esperava rebre més de 20.000 visitants. De moment s’ajorna fins a nova data. I la capital de la comarca, Sant Feliu, ha anul.lat la XI Setmana de la Poesia, que havia d’iniciar-se aquest 12 de març

Spannabis (Cornellà)

Els organitzadors d’Spannabis, la fira de referència del sector cannàbic que s’havia de celebrar del 13 al 15 de març a Cornellà de Llobregat, han decidit ajornar l’edició d’enguany pel coronavirus.

La decisió s’ha pres després que la Generalitat hagi obligat a ajornar o suspendre tots els esdeveniments amb un aforament de més de 1.000 persones en espais oberts o tancats.

La dissetena edició del certamen s’havia de celebrar al recinte de Fira de Cornellà amb més de 300 expositors i esperava la visita de més de 20.000 persones. Els organitzadors encara no han informat de les noves dates per celebrar la fira.

IX Setmana de la Poesia (Sant Feliu)

L’Ajuntament de la capital del Baix Llobregat s’ha fet ressò de les directrius que el Govern de l’Estat i de la Generalitat han fet públiques i ha explicat les mesures que aplicarà a partir de demà 12 de març, “aprofundint-les i adaptant-les des de la realitat municipal”, segons explica en un comunicat.

En el text fet públic per l’Ajuntament santfeliuenc es dona compte de les decisions de la Comissió local de coordinació i seguiment del COVID-19, que un cop avaluades les recomanacions tant del Ministeri de Sanitat com del Govern de la Generalitat, ha decidit “suspendre, a partir de demà, totes les activitats puntuals municipals de caràcter públic, de moment durant els propers 15 dies; i insta a entitats i privats a fer el mateix”.

Això tindrà un efecte directe, entre d’altres, en les activitats programades durant la IX Setmana de la Poesia, que s’iniciava el dia 12 de març. Totes les activitats programades han estat anul.lades.

Font: ACN i Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here