L’Escola Oficial d’Idiomes del Prat ha tancat per indicació del departament de Salut de la Generalitat fins el proper divendres, 20 de març, com a mesura de prevenció contra el coronavirus. La decisió s’ha pres després que es detectés un cas de coronavirus entre el personal laboral del centre. Es tracta d’un cas lleu i la persona s’està recuperant a casa seva.

L’alumnat del centre pot fer vida normal. En breu, si s’escau, rebrà més informació.

Es tracta per ara de l’únic cas de coronavirus detectat a la ciutat del Prat.

Seguiu les recomanacions oficials i no difongueu informacions no contrastades

L’Ajuntament del Prat torna a transmetre un missatge de tranquil·litat al conjunt de la ciutadania, amb el compromís de seguir aportant informació actualitzada i transparent. Així mateix, fa una crida a consultar informació oficial i no deixar-se endur ni reproduir rumors o notícies falses o tendencioses.

El departament de Salut de la Generalitat ha habilitat una pàgina web amb informació oficial i actualitzada sobre el coronavirus, amb apartats dedicats a aspectes com la transmissió del virus, els símptomes que ocasiona, el tractament, les mesures de prevenció, material divulgatiu i enllaços d’interés. Si teniu qualsevol dubte, podeu adreçar-vos al telèfon d’informació 061.

Font: Aj.Prat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here