La mesura s’ha pres després que el Departament de Salut hagi demanat confinar a 13 dels 17 docents del centre educatiu.

El Departament d’Educació ha decidit avui tancar l’escola Bernat Metge del Prat de Llobregat, després que el Departament de Salut hagi demanat confinar a 13 dels 17 docents del centre educatiu a causa del coronavirus. Aquesta xifra de docents confinats fa molt difícil mantenir la tasca docent del centre amb normalitat i per això el Departament ha decidit suspendre l’activitat d’aquesta escola durant 14 dies.

El centre comptarà amb un servei de guarda per aquells pares que necessitin unes hores per organitzar-se. L’escola Bernat Metge és un centre d’educació infantil i primària que escolaritza a 240 alumnes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here