Informació de La Passió d’Olesa en relació amb la situació del coronavirus COVID-19

En aplicació de les mesures anunciades ahir al matí per part de la Generalitat de Catalunya respecte a la situació del coronavirus COVID-19, La Passió d’Olesa de Montserrat suspèn les representacions previstes els dies 15 i 21 de març i ajorna l’inici de la temporada 2020 fins que les condicions ho permetin. Igualment, s’ajornen els assajos previstos per als dies 11 i 13 de març.

Els espectadors que tinguin entrades per a alguna d’aquestes dues sessions poden canviar-les per altres dies o bé demanar-ne l’abonament de l’import. En qualsevol cas, hauran d’utilitzar el mateixcanal que van fer servir per comprar-les.

El lliurament de les invitacions per als col·laboradors queda ajornat fins que puguem indicar quins dies es podran recollir i per quines sessions es podran utilitzar. S’anirà informant oportunament. També s’ajorna l’acte d’entrega de les insígnies i diplomes d’honor previst per aquest diumenge 15de març a la tarda fins que puguem reprendre l’activitat normal de La Passió.

Qualsevol espectador o col·laborador que tingui algun dubte o consulta pot adreçar-se ainfo@lapassio.cat, al 93.778.10.09 o directament a la Secretaria de l’entitat.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here