Petits concerts de mitja hora a través d’Instagram de més de cinquanta artistes espanyols els dies 13, 14 i 15 de març.

Degut al coronavirus un gran nombre de concerts s’han vist cancel·lats o redistribuïts a noves dates. Això no vol dir que ens haguem de quedar sense música. Més de cinquanta artistes espanyolsfaran ,a través d’Instagram, petits concerts de mitja hora per promoure que la gent es quedi a casa seva però pugui seguir gaudint de música en directe.

Entre els participants a aquesta fantàstica iniciativa s’hi troben els baixllobregatins Alfred Garcia, del Prat, i Nil Moliner, de Sant Feliu. Els cantautors faran el seu petit concert de mitja hora dissabte 14 de març, Nil Moliner a les 20:30h i Alfred Garcia a les 22:30h.

Comparteixen cartell amb artistes com Andrés Suárez, Carlos Sadness, Dani Fernández, Funambulista, Gomz, María Artés & Maki, Marta Soto, Marwan, Mr Kilombo, Pablo Moreno, Rayen, Roi Méndez & Jorge Marazu, Sofia Ellar i molts més.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here