La freqüència de pas del Nitbus passa dels 20 minuts habituals als 40 minuts
El bus nocturn de la metròpolis de Barcelona té 21 línies i arriba a 18 municipis metropolitans

Davant l’evolució del virus Covid-19 i atesos els advertiments i les pautes i recomanacions que estan fent les autoritats, l’AMB, com a titular dels serveis de transport públic metropolità de la metròpolis de Barcelona, redueix al 50%  a partir d’aquesta mateixa nit (dissabte 14 de març) el servei de Nitbus, el bus nocturn de la Metròpolis de Barcelona. L’objectiu de l’AMB és reduir la mobilitat de les persones al mínim imprescindible.

El servei de Nitbus compta actualment amb 21 línies diferents i arriba a 18 localitats de la metròpolis de Barcelona. A partir d’aquesta mateixa nit (de dissabte 14 de març), la freqüència de pas del Nitbus passa dels 20 minuts habituals als 40 minuts.

La mesura ha estat adoptada per l’AMB, que està en coordinació amb l’ATM i els diferents operadors del transport públic de la metròpolis Barcelona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here