Les autoritats sanitàries han detectat set nous casos de coronavirus en persones residents a la residència Santa Oliva d’Olesa de Montserrat. La residència ja seguia feia dies un protocol específic que restringia les visites als interns i ara s’han pres les mesures necessàries per atendre els casos. Mentrestan, està en contacte permanent amb els serveis públics i segueix els protocols d’actuació que estan prescrits. Un dels afectats ha mort aquest dimarts al matí.

Els positius s’han detectat després que els responsables de la residència derivessin fins a l’Hospital de Martorell deu interns que presentaven afectació respiratòria greu i símptomes compatibles amb el Covid-19.

Segons han confirmat des de l’Hospital de Martorell i la residència Santa Oliva, un cop realitzades les proves de coronavirus, set de les persones traslladades han donat positiu, una ha donat negatiu, i respecte a les altres dues persones encara no se sap el resultat del test. Una de les persones afectades per coronavirus ha mort aquest dimarts al matí.

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat està en contacte permanent amb responsables del Departament de Salut i de la residència Santa Oliva per al seguiment d’aquests casos.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here