El Festival Esperanzah! que es celebra cada any al Prat de Llobregat ha organitzat juntament amb En-canta-dos, Núria Martorell i Francina Cortés un seguit de concerts a través d’Instagram. 

El Festival Esperanzah! ja fa dies que ha arrancat a través del seu instragram @festivalesperanzah un seguit de concerts, activitats, confèrencies, espectacles de màgia i molt més per a que ser a casa sigui una mica més fàcil.

Totes les activitats aniran acompanyades per Patri Ruiz o alguna de les seves companyes, que ho interpretaran amb llengua de signes. Desde l’Esperanzah sempre han mostrat el seu compromís amb la sostenibilitat, el comerç just, el feminisme, el canvi climàtic i la solidaritat i aquests mateixos valors son els que entraran a casa de tothom que faci un clic a l’instagram.

Avui tindrà lloc un espectacle de màgia, humor, tecnologia i xarxes socials, una conferència del secretari general de CCOO per a informar dels drets laborals en el context actual i demà, una psicòloga ajudarà a crear un espai de tranquil·litat mitjançant la meditació, la portaveu d’Open Arms explicarà la situació actual de la ONG i quins problemes s’han trobat degut al coronavirus, i finalment Joina presentarà el seu disc debut titulat Companyes.

El cap de setmana començarà amb una classe de ioga inclusiu i amb els recursos psicològics que hem d’usar en aquest context i eines per al desenvolupament de la nostra gestió emocional. Al vespre Sandra Bautista cantarà els temes del seu disc Trapezista. Diumenge serà un matí per als més petits amb les cançons infantils de Fefe i a la tarda Miquel Moya cantarà els seus temes.

I dilluns… més!
Estigueu atents, nosaltres també ho estarem!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here