L’Ajuntament de Sant Joan Despí ha fet una crida solidària per tal d’aconseguir persones voluntàries per col·laborar en la confecció de material tèxtil sanitari. Aquest dimecres a la tarda, un grup de persones voluntàries han començat a treballar al taller de costura que s’imparteix a l’Escola Municipal d’Art, ubicada al Centre Jujol-Can Negre.

La crida municipal estava adreçada a persones professionals de la costura interessades a col·laborar confegint material tèxtil sanitari per tal d’evitar contagis pel coronavirus Covid 19. Desenes de persones han respost a la crida de l’Ajuntament de Sant Joan Despí i aques- ta tarda les primeres persones voluntàries ja han estat treballant al taller de costura de l’Escola Municipal d’Art cosint mascaretes d’ús hospitalari.

L’Ajuntament de Sant Joan Despí agraeix la gran resposta de la ciutadania a la crida realit- zada, fet que mostra una gran solidaritat i compromís cívic.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here