Critiquen la resposta “lenta” de el Govern i proposen obrir els centres educatius per lliurar-les

Municipis catalans han plantejat que les targetes moneder que la Generalitat preveu lliurar als beneficiaris de les beques menjador es faci a les escoles per part de les direccions dels centres i no des dels Ajuntaments i Consells Comarcals, com proposa el Govern, per “no col·lapsar més “els serveis municipals”.

L’alcalde del Prat de Llobregat (Barcelona), Lluís Mijoler (el Prat en comú), ha augurat que hi haurà “problemes” per lliurar personalment a les 1.400 famílies beneficiàries del municipi la targeta i explicar com funciona, i ha assenyalat que cada consistori s’haurà de desplaçar a el Consell Comarcal per recollir les targetes, previsiblement aquesta setmana.

En declaracions a Europa Press, ha considerat que seria “més senzill” que els centres educatius obrissin només amb les seves adreces, però que si finalment són els ajuntaments els que hagin de lliurar les targetes, ho  faran, ja que qui pateix són les famílies beneficiàries. Ha expressat que veu difícil començar-ho a fer abans de la setmana que ve.

També ha lamentat el retard en l’aplicació de la mesura, ha afirmat que les alcaldies se senten “molt soles” en aquesta crisi i ha subratllat que no es tracta de qüestions de partit, sinó que és una sensació que ha vist en ajuntaments d’un altre signe polític.

Font: Europa Press

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here