Un dels detinguts ha fet una proclama de tipus islamista però no s’han trobat explosius dins el vehicle. El jutjat de guàrdia del Prat s’ha fet càrrec de la instrucció del cas. 

Aquesta matinada els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones que han intentat accedir amb el seu vehicle a l’interior de la Terminal 1 de l’Aaeroport del Prat. El vehicle ha accedit a la planta 0 de la zona intermodal de la Terminal 1 cap a les 5 de la matinada. Dins el vehicle hi havia dues persones i han intentat avançar cap a la zona restringida on els Mossos han pogut aturar-los. Segons han informat, cap persona ha resultat ferida.

Les dues persones han estat detingudes, i una d’elles, segons ha explicat Eduard Sallent, comissari en cap dels Mossos, “ha fet una proclama de tipus islamista”. Miquel Buch, conseller d’Interior, no ha volgut descartar cap hipòtesi entorn de l’acció i ha destacat la ràpida resposta dels Mossos que es trobaven al lloc dels fets.

El vehicle ha estat inspeccionat pels Tedax, i també per les unitats ARRO i la canina, i han descartat la presència d’explosius de cap tipus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here