El descens de la demanda en hora punta a Rodalies es manté a la baixa i s’ha situat en un 91,9% respecte un dia feina normal, segons ha informat fonts de Renfe

Aquest dijous és el segon dia que l’operadora ha reduït l’oferta de trens, que circulen en un 66%. Pel que fa a TMB, fins a les nou del matí s’han registrat un 86% de validacions al metro i en la franja de vuit a nou la caiguda s’ha accentuat fins al 92% menys d’usuaris, segons ha informat la companyia.

La jornada ha començat amb un 69% menys de passatge fins a les set el matí, dos punts percentuals més que ahir dimecres, i des de l’inici del servei fins a les vuit del matí ha estat del 81%, la mateixa reducció que fa 24 hores. En el total de la jornada, el descens va ser del 90%.

A la xarxa de bus, les dades de TMB assenyalen un descens del 93% inferior a la d’un dia feiner equivalent a l’any passat.D’altra banda, a FGC també continua amb els descensos de la demanda entorn al 90%.

A la línia Barcelona-Vallès, s’ha reduït la demanda en un 92,3%, mentre que a la Llobregat-Anoia ho ha fet en un 86,5%. En el total de les línies metropolitanes de FGC, el descens ha estat del 90,2%. Per la seva banda, la línia de Lleida a La Pobla de Segur ha registrat un 85,5% menys de viatgers.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here